RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Selasa, 23 Disember 2008

Dilema Si Gadis Tomboy (Sinopsis)

Sinopsis

Kehadiran Maria Azharina atau Zarina dalam hidup Muhammad Arief Daniel atau Mamat betul-betul mengubah pendiriannya terhadap gadis yang berperwatakan lelaki. Kali pertama melihat Zarina disebalik topeng lelaki, dia mula jatuh hati dengan gadis itu. Zarina, hidupnya yang kurang kasih sayang sejak kecil menjadikan hatinya keras dan penuh dengan keegoan. Sikap ibu yang membencinya mengajar dirinya erti kehidupan yang sebenar. Namun di saat dia menghadapi segala kekhilafan dalam hidupnya, masih ada rasa sayang yang terbit dalam hatinya untuk insan bernama lelaki. Walaubagaimanapun, terlampau banyak masalah yang dihadapi dalam mengulik rasa cinta mereka sehari demi sehari. Dugaan demi dugaan diterima untuk memperoleh cinta sejati itu. Kedatangan orang ketiga bernama Firdaus membuatkan Zarina dalam dilema. Siapakah yang harus dia pilih? Dapatkah kasih suci dari seorang jejaka bernama Mamat membuatkan Zarina bahagia? Adakah masih ada jalan untuk mereka bersatu?

******************

1 orang beri kritikan::

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...