RSS Feed
Assalamualaikum w.b.t untuk kawan-kawan dan pembaca yang sudi menjenguk laman web wani yang baru sahaja diupgrade. Walaupun waniey jarang update website ni, hope kawan-kawan masih lagi support hasil karya waniey yang tidak seberapa.

Thanks semua! Sangat appreciate pada kawan2 yang sudi support Waniey tak kira spoken reader or silent reader.
Wani hargai sangat2!

SELAMAT MEMBACA! SEMOGA TERHIBUR! (^^)v~

Khamis, 15 Disember 2016

DIA LELAKI PALING OHSEM! sudah keluar!!! Jom order!Hai kawan-kawan sekalian!~

Saya just nak buat pengumuman dekat kawan-kawan semua!~

Baby baru saya yang kelima dah keluar! Yeayyyy.... moh la baca sinopsis dia. Sure korang akan suka! Order dah boleh dibuat dekat FB Kakinovel. Ini keluaran Januari 2017 tau! Jom! Jom!! 

[PRE-ODER!]
>> NOVEL TERBITAN JANUARI 2017
>> PENULIS BESTSELLER KN SEJAK 2012
>> SUDAH MENGHASILKAN 3 BUAH NOVEL BERSAMA KN!
>> EDITOR BAGI 4.5/5
>> KISAH CINTA+ SWEET + KEKELUARGAAN = OHSEM! =P
SINOPSIS~~
Dalam ramai-ramai pembantu peribadi, hanya Sofia Maisara yang mampu bertahan dengan kerenah Tuan Ezmair yang semedang aje ‘panas melampau’. Namun, dalam benci timbul rasa sayang buat ‘bapak singa’ itu.
Kerana Lara Rania memutuskan tali pertunangan mereka pada saat-saat akhir, Tuan Ezmair memilih Sofia Maisara sebagai pengganti Lara Rania. Namun, adakah lamaran itu ikhlas daripada Tuan Ezmair ataupun semata-mata untuk menutup malu keluarga lelaki itu?
Setelah mendirikan rumah tangga dengan Tuan Ezmair, Sofia Maisara tidak sangka lelaki yang digelarkannya ‘bapak singa’ itu merupakan lelaki paling ohsem. Dirinya dikawal, dijaga dan disayangi.
Namun siapa sangka, kebahagiaan yang mereka kecapi telah mengundang cemburu di hati Lara Rania. Kasih yang berkubur cuba diraih semula. Dalam masa yang sama, seseorang dari masa lampau Tuan Ezmair muncul semula untuk melunaskan dendamnya terhadap lelaki itu. Siapakah yang berdendam dengan Tuan Ezmair itu? Dapatkah Lara Rania menawan semula hati Tuan Ezmair?
---------------------------------------------------------
JOM BELI!
Penghantaran percuma seluruh Malaysia tau!!
Cara Oder:
1) PM Cik KN dihttps://www.facebook.com/kakinovelofficial/messages/
2) WHATSAPP KN di talian 0177145595
3) Klik butang 'SHOP NOW' untuk melanggan di laman web kami www.kakinovel.my


--------
Hai! Sudah baca? Minta tolong 'LIKE' kalau suka dan bagi rating untuk cerita ini ye! Lagi bagus kalau leh commen sekali hiks! Love you all!


0 orang beri kritikan::

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...